Οι περισσότεροι άντρες πιθανότατα δεν συνειδητοποιούν ότι υπάρχουν πολλές αλλαγές που συμβαίνουν με το σώμα τους, ειδικά μετά από μια ορισμένη ηλικία. Τα μεγάλα 50 (για μερικούς άνδρες ακόμα και 40) μπορούν να φέρουν διευρύνσεις στο αναπαραγωγικό σας σύστημα, που μπορεί να σας κάνουν να πηγαίνετε πιο συχνά στο μπάνιο και ακόμη και να οδηγήσετε σε κάποιους πόνους.


Ακολουθούν μερικές απλές συμβουλές για να σας βοηθήσουν σε αυτές τις αλλαγές:

Τρώτε περισσότερα λαχανικά


Από νεαρή ηλικία, μάθαμε να τρώμε πάντα τα χόρτα μας και να τελειώνουμε ένα γεύμα. Αυτό έρχεται βολικό μετά από τη ζωή, όταν το σώμα χρειάζεται κάποια επιπλέον βοήθεια για να παραμείνει ενεργό και σε καλή κατάσταση. Αυτό που τρώτε έχει σημασία και επηρεάζει το σώμα σας.

Δοκιμάστε μια φυτική προσέγγιση


Η προσπάθεια για πιο φυσική προσέγγιση μπορεί να έχει πολλά οφέλη για τη γενική σας ευημερία. Εάν πρέπει να ξυπνήσετε τη νύχτα για να επισκεφθείτε το μπάνιο, σκεφτείτε να δοκιμάσετε το πριόνι palmetto. Αυτό το φυτικό εκχύλισμα φαίνεται να χαλαρώνει το αναπαραγωγικό σύστημα.

Πάρτε μια βαθιά αναπνοή και χαλαρώστε


Η υπερνίκηση της κατάστασής σας και οι υποβαθμίσεις δεν θα σας βοηθήσουν. Το σώμα και το μυαλό σας πρέπει να παραμείνουν χαλαροί. Βρείτε εξαιρετικούς τρόπους για να χαλαρώσετε μετά από μια κουραστική μέρα - να παίξετε μερικά αθλήματα, να διαβάσετε ένα βιβλίο, να πιείτε ένα φλιτζάνι τσάι, να πάρετε ένα μασάζ είναι μόνο μερικά από τα λίγα πράγματα που μπορείτε να κάνετε.

Σχετικά με το προϊόν μας:


Κρέμα περιποίησης για άντρες

Με εκχύλισμα πριονιδιού

Βοηθά στην ανακούφιση του αρσενικού αναπαραγωγικού συστήματος

Απλώστε κρέμα το πρωί και τα βράδια

Σε ένα υγρό μαξιλάρι βαμβακιού ή με τα άκρα των δακτύλων, εφαρμόστε στην επιθυμητή περιοχή του σώματος

Μασάζ σε καλά καθαρισμένο δέρμα με απαλή κυκλική κίνηση

Τιμή: 14.99 €

Παραγγείλετε σήμερα